donderdag 20 maart 2014

Nog twee dagen te gaan ...

Nog twee dagen en we vertrekken. 'We' dat zijn dan Gunther Coppens (GROEP T - Leuven Education College), Ingrid Borremans (directie Populiertje Zuun), Tineke Coeck (directie Wegwijzer Ruisbroek) en Hilde Van Onsem (directie Den Top Rink). Ons vliegtuig zal opstijgen om 9u vanuit Zaventem en met een tussenstop in Oslo zullen we normaal gezien aankomen in Reykjavik, IJsland, rond 15u. We hebben zaterdag en zondag op ons persoonlijk budget een auto gehuurd en gaan daarmee het Zuiden van IJsland verkennen.
Op zondagavond begint een eerste meeting met alle deelnemers. We zijn met 12 leerkrachten uit 7 verschillende Europese landen. We zijn benieuwd. De website van de organisatie die de cursus inricht vind je op http://www.cursusiceland.com/outdoor-education. Wil je meer weten over Comenius nascholingen voor leerkrachten: www.epos-vlaanderen.be .

Goed om te weten: Het Europese programma 'Comenius' betaalt integraal onze opleiding, transportkosten en verblijfskosten! Behalve uiteraard een extra dag, die betalen we zelf!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten